• teaser blank
  • teaser blank
  • teaser blank

 

Bogføring - Bogføringsservice i hele Danmark

Ejer du en lille eller mellemstor virksomhed og har brug for assistance til bogføring i København, Århus eller et andet sted i Danmark? Så tilbyder BOLIQ at bruge vores omfattende ekspertise inden for ejendomsadministration til også at udføre jeres bogføring. Vi sørger for at du får en kontoplan, sådan at du bedst muligt kan overskue din virksomheds økonomi. Du får et brugbart overblik over alle din virksomheds debitorfakturaer, sådan at det er tydeligt hvem der skylder dig, hvad de skylder, og om de har betalt.

Det samme gøres med kreditorfakturaer. Så uanset om det er indkøb af et nyt parti varer, nye møbler, lønninger eller bare at du har købt is til personalet, kender du til udgiftens størrelse og kontekst, samt hvornår den skal betales eller er blevet betalt.

Hvorfor er bogføring så vigtigt?

Vigtigheden af en ordentlig bogføring kan i virkeligheden ikke understreges nok. Skulle der blive betydelig rod eller uorden med det, sådan at den er decideret misvisende, kan revisoren vælge at notere det som et forbehold i årsregnskabet, hvilket eksempelvis kan afskrække banker fra at ville låne dig penge. Samtidig er det naturligvis også vigtigt altid at have styr på hvor meget man skal betale i skat, for at undgå ubehagelige overraskelser.

Vi udfører din bogføring til konkurrencedygtige priser, men professionelt og tilpasset din virksomheds behov. Vi ligger til i Risskov ved Århus, men hjælper også kunder i København og resten af Danmark.

Vi har også stor erfaring med at administrere andelsboligforeninger og ejerforeninger!