Ring til os på 87 32 42 53

Vi hjælper med ejendomsadministration til erhverv

Professionel administration af erhvervsejendomme

Hos BOLIQ Ejendomsadministration tilbyder vi professionel administration af din erhvervsejendom. Vi har mange års erfaring som administrator for erhverv – og vores ydelser favner bredt. Med vores kompetencer kan vi forsikre dig effektiv problemløsning helt fra København til Aarhus. Har du spørgsmål til vores alsidige løsninger, sidder vi klar ved telefonen allerede i dag.

 

Frigiv tid til kerneopgaver med sikker ejendomsadministration

At administrere erhvervsejendomme på egen hånd er en udfordrende opgave. Når man er ejer, er der nemlig en masse løse ender, som skal bindes sammen og gå op i en højere enhed. Ejer man flere ejendomme, kan dette hurtigt synes uoverkommeligt. Derfor tilbyder vi vidtfavnende løsninger inden for ejendomsadministration for erhverv. Vi er et firma, der er opstået som alternativ til de store administrationsfirmaer – og derfor vil du altid komme først i køen hos os. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

 • Udarbejdelse af årsregnskab
 • Udarbejdelse af budget
 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Genudlejning af lejemål – evt. i samarbejde med ejendomsmægler
 • Foretagelse af flyttesyn – tilkald håndværkere til istandsættelsen
 • Løbende kontakt til lejerne
 • Kontakt til ejendommens forsikringsselskab
 • Kontakt til ejendommens vicevært
 • Udarbejdelse af løn til vicevært
 • Kontakt til ejendommens håndværkere
 • Udarbejdelse af varmeregnskab, vandregnskab og fællesregnskab
 • Varsle lejeforhøjelser

Årligt varetager vi mange forskellige opgaver inden for ejendomsadministration. Eftersøger du en unik ydelse til netop dit erhvervslejemål, står vi klar til at hjælpe. Hos os er ingen udfordring for stor – og vi gør en dyd ud af at levere løsninger, der skaber personlig værdi for dig!

 

Din erhvervsejendom i sikre hænder

– Vi hjælper med kontrakten

Når der skal udarbejdes en lejekontrakt til et erhvervslejemål, er rammerne for indholdet som udgangspunkt ret frie. Når der udarbejdes en lejekontrakt til erhverv, er det derfor væsentligt, at der er en god dialog mellem lejer og udlejer. Dette hjælper vi med at etablere hos BOLIQ. I samarbejde med dig udarbejder vi en kontrakt, der beskriver de formelle forhold og krav ved lejemålet. Dette er en del af vores alsidige ejendomsadministration til erhverv. I lejekontrakten vil vi blandt andet beskrive anvendelse af lejemålet, husleje, forsikringer, driftsudgifter, ansvar og risiko. Du er med hvert skridt på vejen, så kontrakten både lever op til dine krav som udlejer såvel som de gældende love og regler på området.

Ind- og udflytningsrapporter efter bogen

Ved ind- og udflytning i erhvervsbygninger er det væsentligt, at både du som udlejer og lejeren har indsigt i ejendommens tilstand. Dette kan vi være behjælpelige med. Vores rapporter udarbejdes i henhold til de lovpligtige regelsæt inden for erhvervsudlejning. Skulle der opstå problemer ved fraflytning, står vi ligeledes klar med kompetent rådgivning og løsningsforslag. Har du spørgsmål til vores procedurer, er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi tilbyder ejendomsadministration på tværs af landet – og vi er kun et kald væk.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker mere information om ejendomsadministration, og hvordan vi kan hjælpe dig, så tag endelig kontakt på telefonnummer 87 32 42 52 eller skriv en mail til info@boliq.dk eller via vores kontaktformular.