Ring til os på 87 32 42 53

Administration af ejerforeninger

Skræddersyet administration til din ejerforening

I en ejerforening er der mange løse ender, der skal gå op i en højere enhed. Eftersøger I en kompetent ejendomsadministrator til at varetage nogle af jeres opgaver, står vi klar til at hjælpe hos BOLIQ Ejendomsadministration. Med mere end 20 års erfaring på området er vi behjælpelige med enhver administrativ opgave – lige fra regnskaber til rådgivning. Kontakt os i dag for at vide mere!

 

Alsidige løsninger med plads til jeres behov

Som administrator af jeres ejerforening kan vi tilbyde ejendomsadministration, der er tilpasset jeres individuelle krav og ønsker. Vi udfører administrativt arbejde for diverse ejerforeninger på tværs af hele landet – så du trygt kan give os et kald, uanset om du bor i Aarhus eller København. Vores ydelser favner bredt, og vi kan blandt andet hjælpe din ejerforening med:

  • Udarbejdelse af årsregnskab
  • Udarbejdelse af budget
  • Indkaldelse til generalforsamling
  • Deltagelse i generalforsamling
  • Udarbejdelse af referat fra generalforsamling
  • Registrere ejerskifte
  • Rådgivning til bestyrelsen
  • Kontakt til ejerforeningens håndværkere
  • Kontakt til ejerforeningens forsikringsselskab

Har du behov for hele pakken eller blot forbrugsafregning? Vi hjælper dig og din ejerforening, præcis hvor I står. Vi ved, at ingen behov er ens. Derfor bliver vores kunder aldrig tvunget ned i en bestemt kasse. Tværtimod tilbyder vi løsninger, der passer perfekt til jeres personlige behov. Vi administrerer til gavn for jer – og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten!

 

En hjælpende hånd i den daglige drift

Skal man varetage opgaverne i en ejerforening, ved man, hvor omfattende disse som regel er. Med hjælp fra os kan I få en hjælpende hånd i den daglige drift, så presset på jeres skuldre lettes betydeligt. Har I akut behov for en håndværker, varetager vi gerne kontakten hurtigt og effektivt. Vi kan ligeledes hjælpe jeres ejerforening med at indkalde til generalforsamlinger efter gældende love og regler på området. Dette forhindrer vi med sikker og kompetent administration. Skulle der opstå uforudsete problemer i den daglige drift af jeres ejerforening, er vi kun et kald væk. Hos os ender I ikke nederst i bunken af papirer. Vores kunder er vores første prioritet – og det er på dette grundlag, at vores firma opererer. Vi varetager ejendomsadministration på en personlig og professionel måde.

Få mere tid og overskud til projektudvikling

De fleste ejerforeninger har stor fordel i at brede deres administration ud til eksterne samarbejdspartnere. Med hjælp udefra kan I nemlig få tid til de kerneopgaver, som skaber værdi for jer som forening. Det er imidlertid ikke alle ejerforeninger, der har behov for vores store pakke. Derfor sammensætter vi gerne en løsning, der passer specifikt til jeres forening. Skulle I være i tvivl om, hvilken løsning der passer allerbedst til jer, står vi klar med kompetent rådgivning. Vi er blot et kald væk, og I kan kontakte os ganske uforpligtende allerede i dag!

Kontakt os i dag

Hos BOLIQ Ejendomsadministration ApS administrerer vi allerede flere ejerforeninger over hele landet. Ring og få en snak om en løsning til netop jeres forening.

Ønsker du mere information om ejerforeninger, så er du altid velkommen til at tage kontakt på telefonnummer 87 32 42 52 eller skriv en mail til info@boliq.dk. Vi skræddersyer og tilpasser vores service efter dine behov.